Interesse in het zelf willen besturen van onze Replica Spitfire?

De Stichting heeft momenteel de beschikking over 8 gebrevetteerde vliegers die elk een groter aandeel in het toestel hebben gekocht dan de aandelen die op de pagina “Vlieg in een Spitfire Mk.26B” beschreven zijn.

Als u de ambitie heeft om zelf het toestel als Eerste Vlieger te besturen, dan dient u in het bezit te zijn van een geldig vliegbrevet, ruim voldoende recente ervaring met het vliegen van staartwiel vliegtuigen en u bent bereid om de niet gebrevetteerde mede eigenaren van het vliegtuig te vliegen waarbij u mede bijdraagt aan de kosten van die vlucht.

Tevens bent u bereid bij te dragen aan de maandelijkse kosten voor stalling, verzekering en onderhoud. U steekt ook de handen uit de mouwen als onze Spitfire onderhoud behoeft, dit onderhoud gebeurd onder begeleiding van ons Hoofd Vliegdienst en Technische Zaken. Om het één en ander logistiek overzichtelijk te kunnen houden, willen we de groep Vliegende Vrijwilligers niet groter maken dan 10 personen.

Meer informatie over het toetreden tot deze groep Vliegende Vrijwilligers kunt u krijgen door een mail te sturen naar info@projectspitfire.nl, wij kunnen dan met u in overleg treden over het vervolg van het traject dat leidt tot toetreden tot deze groep.