Crowdfunding

Afgelopen weken in de privésfeer nogal druk geweest met het plaatsen van een nieuwe keuken (ik zal u details besparen maar 1 item wil ik er dan wel even uitlichten: ik heb een tunnel moeten graven onder de aanbouw aan ons huis waar het kookeiland werd geplaatst om te zorgen dat er ook stroom op voldoende groepen die kant op ging). Er is het nodige tussentijds gepasseerd. Zo bleek de haven van Houston gestagneerd. Daardoor kon de boot waar High Lady opgeladen zou moeten worden niet aanmeren. Dus is High Lady in de hangaar gebleven. Nu maar duimen dat de volgende geplande slot wel gehaald gaat worden: pick-up 13 april, afleveren op de kade 15 april, afvaart 21 april, aankomst Rotterdam 13 mei. Om wat tijd te kunnen winnen hebben we navraag gedaan bij MT Propellers of het anders misschien mogelijk zou zijn om toch een nieuwe hub/spinner te bestellen. Maar dat blijkt dan toch weer langer te duren dan het inleveren van onze oude hub/spinner, die van een “overhaul” te voorzien en daar de nieuwe bladen op te gaan zetten. Dan is het een volgende optie om de hub via de lucht apart rechtstreeks naar MT Propellers in Duitsland te verzenden, daar is de propeller dan ongeveer 14 dagen voordat High Lady in de haven van Rotterdam is. Dat zou inhouden dat de propeller ongeveer klaar is op het moment dat High Lady aankomt in de hangaar van Maintain-A-Plane. Ware het niet dat aldaar een ramp heeft plaatsgevonden.

Foto van Piloot en Vliegtuig

Schuiven met ruimte om High Lady in elkaar te gaan zetten is natuurlijk nu geen optie meer. Gelukkig heeft het gezin van het eenmansbedrijf Maintain-A-Plane de ramp overleefd, maar er staat nu een grote uitdaging voor hen: het verwoeste leven weer oppakken, hun woning is met alle inhoud volledig verwoest. Vanuit Stichting Project Spitfire hebben we een donatie gedaan aan de crowdfunding actie die gestart is om Ronald Buschman en zijn gezin, letterlijk, uit de brand te helpen.

Rest ons voor dit moment niet veel anders dan duimen dat de Crowdfunding massale steun krijgt en dat de High Lady echt de haven van Houston mag verlaten op 21 april aanstaande, uiteraard houd uw voorzitter u op dit kanaal op de hoogte!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *