Aanmeldformulier

  Omdat de Stichting inmiddels een ANBI status heeft, inclusief RSIN nummer, zijn donaties aan de Stichting belasting aftrekbaar.

  Langs deze weg meld ik mij aan voor:

  De koop van een Deeltijd Eigendom Certificaat à € 500,-
  De koop van een Deeltijd Eigendom Certificaat à € 750,-
  Het arrangement Deeltijd Eigendom Vlucht boven Nederland à € 1.000,-
  Het arrangement Deeltijd Eigendom Texel Luchtvaart- en Oorlogsmuseum bezoek incl. lunch
  Het arrangement Deeltijd Eigendom Duxford, Imperial Museum en Aircraft Restoration Company, incl lunch en diner

  Eenmalige donatie:
  € 50,- u krijgt een Project Spitfire pet
  € 100,- u krijgt het uit te geven boek Project Spitfire en een Project Spitfire pet
  € 150,- u krijgt het uit te geven boek Project Spitfire, een Project Spitfire pet en een Project Spitfire T-shirt
  € 200,- u krijgt het uit te geven boek, een Project Spitfire pet, een Project Spitfire T-shirt en een meet&greet met het toestel incl fotoshoot.
  Alle donateurs worden, indien gewenst, vermeld op de website onder de lijst “Donateurs”. De Stichting Project Spitfire zal zich aanmelden als ANBI waarmee donaties belasting aftrekbaar zijn.

  Sponsoring:
  Een sponsoring van € 500,- geeft een vermelding in het uit te geven boek Project Spitfire en op de website.
  Een sponsoring van € 1.000,- wordt gewaardeerd met een presentatie bij uw bedrijf en een vermelding in het uit te geven boek Project Spitfire.
  Een sponsoring van € 1.500,- wordt gewaardeerd met een presentatie en een Fly By van de Spitfire bij uw bedrijf, een vermelding in het uit te geven boek Project Spitfire en op de website.
  Een sponsoring van € 2.500,- wordt gewaardeerd met een presentatie en een Fly By van de Spitfire bij uw bedrijf, een vermelding op de banner die getoond wordt bij bezoeken van de Stichting Project Spitfire aan Airshows, scholen, verenigingen en bedrijven, een vermelding in het uit te geven boek Project Spitfire en op de website.
  Een sponsoring van € 15.000,- wordt gewaardeerd met uw bedrijfsnaam op de romp van de Spitfire, een presentatie en een Fly By van de Spitfire bij uw bedrijf, een vermelding in het uit te geven boek Project Spitfire en op de website. Voor dit type sponsoring geld een maximum van 4 sponsoren.

  Aanmelding is vrijblijvend totdat er een som aan toezeggingen is die gelijk is aan 50% van de geraamde aanschaf, transport en registratiekosten. Vanaf dan wordt u benaderd een aanbetaling te doen van 10% van het item waarvoor u zich heeft aangemeld. Bij een som aan toezeggingen (waarvan aanmelders de aanbetaling reeds hebben voldaan) van 100% van de geraamde kosten voor aanschaf, transport en registratie dient u de resterende som over te maken op de rekening van de stichting.
  Indien 90 dagen na betaling van de resterende som het toestel nog niet is ingeschreven in het Nederlandse Luchtvaartregister zal de Stichting op verzoek uw betaling storneren.